top of page

MT CONSTRUCTIONS - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΝΕΛ

Image by Sam Moghadam Khamseh

Πάνελ τοίχου για ιατρεία & διαγνωστικά κέντρα

Μία συμφέρουσα και υψηλής διακοσμητικής αισθητικής λύση, αποτελεί η επένδυση των εσωτερικών επιφανειών των τοίχων ενός ιατρείου ή ενός διαγνωστικού κέντρου, με fiber wall panels. 
Οι περισσότεροι επαγγελματίες υγείας προτιμούν την τοποθέτηση των fiber πάνελ, από την διαδικασία του βαψίματος των τοίχων, λόγω του μηδενικού χρόνου εφαρμογής τους, την απουσία οσμής των χρωμάτων, την αποφυγή ρύπανσης των χώρων και της υψηλής αισθητικής τους. 
Παράλληλα τα fiber πάνελ παρέχουν υγειονομική προστασία, αφού μπορούν να απολυμανθούν με ένα πανί βρεγμένο σε απολυμαντικό υγρό, παρέχοντας άσηπτες συνθήκες στον χώρο.

Τα fiber wall panels υπερτερούν λειτουργικά και αισθητικά από οποιοδήποτε άλλο υλικό επένδυσης και μπορούν να τοποθετηθούν επάνω σε οποιοδήποτε υλικό, όπως σοβά, γυψοσανίδα, ξύλο, πλακάκια, κ.α. μετατρέποντας την επιφάνεια του τοίχου σε “έργο τέχνης” ! Μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε κοίλες επιφάνειες και κολώνες χάρη στην μεγάλη ευκαμψία που προσφέρει το υλικό κατασκευής τους.

Πάνελ τοίχου για ιατρεία & διαγνωστικά κέντρα

Οι αμέτρητες αποχρώσεις τους και οι παραλλαγές τους σε σχέδια του μαρμάρου και άλλων φυσικών υλικών, μεταμορφώνουν τους χώρους του ιατρείου και προσδίδουν φινέτσα πολυτέλειας με μοντέρνο ή ρουστίκ στυλ.

Η MT Constructions είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες που έφερε τα Fiber Wall Panels στην Ελλάδα και εξειδικεύεται στην τοποθέτηση τους, παρέχοντας εγγυημένη εργασία με λεπτομέρεια και ταχύτητα.

Τα διακοσμητικά Fiber Wall Panels διατίθενται σε φύλλα πάνελ διαστάσεων 122cm x 280cm ή 122cm x 244cm. Το πάχος τους είναι 5 ή 8 χιλιοστά. Τα συνεργεία μας τα τοποθετούν κάθετα ή οριζόντια, ανάλογα με τις απαιτήσεις τις διακόσμησης και την επιλογή του πελάτη.

Τα διακοσμητικά Fiber Wall Panels συνδυάζουν μία πληθώρα πλεονεκτημάτων, που τα κάνει ασυναγώνιστα, όπως:
 • Είναι ανθεκτικά στην ρύπανση, στην τριβή και στην κρούση, προσφέροντας αντοχή στο χρόνο.

 • Είναι καλαίσθητα και ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

 • Προσφέρονται σε πολλές αποχρώσεις, μοτίβα και σχέδια.

 • Είναι οικονομικά.

 • Είναι θερμομονωτικά διατηρώντας σταθερή την εσωτερική θερμοκρασιακή άνεση του χώρου. 

 • Είναι ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά λόγω της ανακλαστικής τους επιφάνειας που απομακρύνει την ηχητική ενέργεια.

 • Είναι αδιάβροχα.

 • Είναι ανθεκτικά στη μούχλα και παρέχουν εξαιρετική προστασία από βακτήρια και μύκητες. 

 • Είναι φιλικά προς το περιβάλλον αφού η μοριακή τους σύνθεση αποτελείται από φυσικό μπαμπού, ξύλο και ίνες άνθρακα. Δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη και πτητικές οργανικές ενώσεις και είναι ασφαλή για τους εσωτερικούς χώρους.

 • Δεν προσβάλλονται από εξωγενείς παράγοντες, όπως παράσιτα, σαράκι, έντομα, κ.α., είναι μονολιθικά και δεν απαιτούν αρμολόγηση, αφού δεν έχουν αρμούς. Τα πάνελ εφάπτονται μεταξύ τους χωρίς να φαίνεται η ένωση.

 • Μειώνουν την ευφλεκτότητα λόγω της υψηλής τους πυραντίστασης και καθυστερούν την καύση προστατεύοντας τους ανθρώπους και τον χώρο.

 • Δεν απαιτούν συντήρηση! Τα Fiber Wall Panels έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν τουλάχιστον 20-30 χρόνια με μηδενική συντήρηση. 

 • Είναι γρήγορα στην τοποθέτηση τους και εφαρμόζονται σε ελάχιστο χρόνο, σε οποιοδήποτε εσωτερικό τοίχο του ιατρείου.  

Πρέπει να τονίσουμε ότι τα διακοσμητικά Fiber Wall Panels είναι οικολογικά αφού κατασκευάζονται από ίνες άνθρακα και μπαμπού, είναι λεία, μη πορώδη, δεν έχουν αρμούς και καθαρίζονται εύκολα. Δεν παραμορφώνονται και υπερτερούν αισθητικά και λειτουργικά σε σχέση με τις συμβατικές επενδύσεις όπως μεμβράνες, αλουμίνιο, ξύλο, πλακάκι, pvc, κλπ.
Χαρίζουν άμεσα στους χώρους την αίσθηση της πολυτέλειας του μαρμάρου και αποτελούν την βέλτιστη επιλογή για την ταχεία αναβάθμιση και ανανέωση ιατρείων, διαγνωστικών κέντρων, κέντρων αισθητικής, κλινικών, κ.α.

Στην MT Constructions μελετούμε καθημερινά τις ανάγκες των πελατών μας και εφαρμόζουμε καινοτόμα προϊόντα βασιζόμενα σε τεχνολογίες αιχμής.
Τα Fiber Wall Panels που σας προσφέρουμε αποτελούν την καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή για την επένδυση των εσωτερικών τοίχων του ιατρείου σας.
Τα συνεργεία μας είναι εξειδικευμένα ώστε σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς μερεμέτια, χωρίς ουδεμία ρύπανση και όχληση να αποπερατώνουν τάχιστα την τοποθέτηση τους.

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • TikTok

MT CONSTRUCTIONS 

 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Καλέστε μας για αυτοψία του έργου ή του χώρου σας από τον επικεφαλή τεχνικό μας, ώστε να αξιολογήσουμε την δομική, λειτουργική και αισθητική του ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις που θα ξεχωρίζουν για το σχεδιαστικό τους ύφος, τα δομικά τους πλεονεκτήματα και την πρωτοποριακή τους αισθητική.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Καλέστε μας στο

698 093 2731

ή κλικάρετε το Button

"OnLine ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

για να σας υποβάλλουμε την συμφέρουσα τεχνική - οικονομική προσφορά μας.

πανελ μαρμαρου, πανελ τοιχου μαρμαρο, Αδιάβροχα πάνελ μπάνιου, πανελ τοιχου για κουζινα, πανελ για διακόσμηση πλοίων, Διακοσμητικα πανελ τοιχου
πανελ μαρμαρου, πανελ τοιχου μαρμαρο, Αδιάβροχα πάνελ μπάνιου, πανελ τοιχου για κουζινα, πανελ για διακόσμηση πλοίων, Διακοσμητικα πανελ τοιχου
bottom of page