top of page

MT CONSTRUCTIONS - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ, ΘΕΡΜΟΚΑΛΥΨΗ

θερμοπρόσοψη (1).jpg

Θερμοπρόσοψη, θερμοκάλυψη, θερμοκελύφωση κτιρίων και κατοικιών

Τα τελευταία χρόνια τα συστήματα θερμοπρόσοψης κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην εφαρμογή τους, τόσο στις νέες κατασκευές όσο και στην ανακαίνιση των παλιών κτιρίων και κατοικιών, αφού προσφέρουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα στην θερμική και ακουστική μόνωση, ενώ παράλληλα αφήνουν αμετάβλητη την εξωτερική αρχιτεκτονική. Επιπλέον είναι οικονομικά και γρήγορα στην τοποθέτηση τους. 
Τα συστήματα θερμοπρόσοψης, αναβαθμίζουν και προσθέτουν αξία στο σπίτι ή στο κτίριο ενώ ταυτόχρονα συμβάλουν στην προστασία της υγείας των ανθρώπων που διαβιώνουν σε αυτό.

Ας δούμε τα πράγματα με την σειρά.

Τι είναι η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη;

Πρόκειται για ένα σύστημα κάλυψης όλων των εξωτερικών κατακόρυφων επιφανειών σε ένα κτίριο ή μία κατοικία. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε νεοαναγειρόμενες όσο και παλιές κατασκευές. Βασικό υλικό της εξωτερικής θερμοπρόσοψης είναι το θερμομονωτικό υλικό, όπως η διογκωμένη πολυστερίνη και η εξηλασμένη πολυστερίνη.

Ποιό είναι το κόστος συντήρησης της εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης;

Άλλα συμπληρωματικά υλικά που χρησιμοποιούνται είναι: τα υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης, τα  γωνιόκρανα PVC με πλέγμα, οι νεροσταλάκτες, οι αφροί πολυουρεθάνης μηδενικής διόγκωσης για την συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών, οι ινοπλισμένες κόλλες θερμομόνωσης, τα χαλαζιακά αστάρια πρόσφυσης των τελικών επιχρισμάτων και τέλος ο σιλικονούχος παστώδης σοβάς ή το πολυμερισμένο κονίαμα/επίχρισμα.
Όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται περίπλοκα, όμως για τα έμπειρα συνεργεία μας αποτελούν μία τυποποιημένη διαδικασία που εφαρμόζεται τηρώντας τα πιο υψηλά standards. Επιπλέον όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, είναι επώνυμα, οικολογικά, υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε.    

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ, ΘΕΡΜΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΕΡΜΟΚΕΛΥΦΩΣΗ, ΟΦΕΛΗ & ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

Η προηγμένη εξωτερική θερμομόνωση/θερμοπρόσοψη που σας προσφέρουμε ελαχιστοποιεί την οποιαδήποτε θερμική απώλεια που θα πρόεκυπτε από τους εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας ή του χώρου σας, με αποτελεσματικότητα που αγγίζει ακόμη και το 85%. Με αυτό τον τρόπο η ενεργειακή απόδοση της κατοικίας ή του χώρου σας βελτιώνεται σε πολύ υψηλό ποσοστό, προσφέροντας ένα υγιεινό περιβάλλον για τους ενοίκους, θερμοκρασιακή άνεση, ηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τις καιρικές συνθήκες, την εμφάνιση μούχλας και το βασικότερο, προσφέρει οικονομία στην τσέπη σας.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης;

1

Προσφέρει την ιδανικότερη θερμομόνωση! Στις θερμές περιόδους επιτυγχάνει την λιγότερη απορρόφηση θερμότητας ενώ και στις ψυχρές περιόδους επιτυγχάνει μικρότερη διασπορά της εσωτερικής θερμότητας, επιτυγχάνοντας έτσι για όλο το χρόνο την βέλτιστη εσωτερική θερμοκρασία των χώρων του σπιτιού ή του κτιρίου σας.

2

Προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση! Απομονώνει τον εξωτερικό ήχο και μειώνει τα προβλήματα των ενοίκων που προκαλεί ο εξωτερικός θόρυβος όπως το άγχος, οι πονοκέφαλοι, η έλλειψη συγκέντρωσης, κ.α.

3

Προσφέρει αδιαβροχοποίηση των εξωτερικών επιφανειών και εμποδίζει τον σχηματισμό υγρασίας και μούχλας στους εσωτερικούς τοίχους και στα ταβάνια των χώρων. Προστατεύει τον εσωτερικό σοβά και το χρώμα στους τοίχους και τις οροφές και αποτρέπει την ανάπτυξη ακάρεων και ασπέργιλλου. Εξασφαλίζει την καλή υγεία των ενοίκων και εκμηδενίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και τις αλλεργίες.

Προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και μειώνει τις δαπάνες θέρμανσης και κλιματισμού. Η προηγμένη εξωτερική θερμομόνωση/θερμοπρόσοψη επιτυγχάνει έως και 40% εξοικονόμηση ενέργειας, γεγονός που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτό και μόνο αποτελεί έναν σοβαρό παράγοντα για να προχωρήσετε στην  θερμοκάλυψη του σπιτιού σας, αφού το κόστος της είναι άμεσα αποσβεστέο από την μείωση της δαπάνης θέρμανσης και ψύξης.

4

Είναι μεγάλη η διαδικασία της τοποθέτησης της εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης; Θα προκληθούν μερεμέτια στο σπίτι; Οι ένοικοι θα ενοχληθούν;

Τα συνεργεία μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα ώστε να μην δημιουργούν την οποιαδήποτε όχληση,  τόσο στους ενοίκους, όσο και στους περίοικους.

Το σύστημα θερμοπρόσοψης τοποθετείται βήμα-βήμα, χωρίς μερεμέτια, χωρίς φασαρία, χωρίς ρύπανση των γύρω χώρων και το βασικότερο, με ταχύτητα και λεπτομέρεια στο φινίρισμα.

Ποιό είναι το κόστος συντήρησης της εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης;

Το κόστος είναι μηδενικό αφού οι επιφάνειες είναι αυτοπλενόμενες και αυτοκαθαριζόμενες με το νερό της βροχής ή με λίγο νερό με ένα λάστιχο.

ΥΠΕΡΑΞΙΑ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Βασικό πλεονέκτημα της εξωτερικής θερμομόνωσης / θερμοπρόσοψης αποτελεί η αξιακή αναβάθμιση του σπιτιού ή του κτιρίου. Σε κάθε περίπτωση,  πολλαπλασιάζει την εμπορική του αξία και το κάνει θελκτικό σε υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές.

Πόσο κοστίζει μία θερμοπρόσοψη;

Το κόστος της θερμοπρόσοψης εξαρτάται από τα τ.μ. της επιφάνειας που θα καλυφτεί, καθώς και τα υλικά που θα πρέπει να επιλεχθούν. Διαφορετικό είναι το κόστος μίας θερμοπρόσοψης για ένα σπίτι στην επαρχία, από ένα σπίτι στην Αθήνα. Αλλάζουν οι προδιαγραφές των υλικών, το πάχος της κάλυψης και της τεχνικής που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Συχνά πυκνά διαβάζουμε στο internet για “κόστος θερμοπρόσοψης με 25€/τ.μ.” ή “τιμές θερμοπρόσοψης με 28€/τ.μ.”.

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν.

Στην MT Constructions θα σας υποβάλουμε την πιο οικονομική αλλά και ποιοτική προσφορά. 
Αρκεί να μας καλέσετε να έρθουμε να δούμε μακροσκοπικά των χώρο και τις ανάγκες σας. 
Η επίσκεψη από τον ειδικό είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν σας δεσμεύει.   
Θέλουμε να ήμαστε ακριβείς και στοχευμένοι σε αυτό που θα σας πούμε και θα σας κατασκευάσουμε. Οι τιμές μας θα σας ενθουσιάσουν !
Με οικονομία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, βασιζόμενοι στις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε διαρκώς ποιοτικά, καινοτόμα και οικονομικά συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης σε όλη την Ελλάδα.
Καλέστε μας σήμερα για προσφορά. 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok

MT CONSTRUCTIONS 

  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Καλέστε μας για αυτοψία του έργου ή του χώρου σας από τον επικεφαλή τεχνικό μας, ώστε να αξιολογήσουμε την δομική, λειτουργική και αισθητική του ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις που θα ξεχωρίζουν για το σχεδιαστικό τους ύφος, τα δομικά τους πλεονεκτήματα και την πρωτοποριακή τους αισθητική.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Καλέστε μας στο

698 093 2731

ή κλικάρετε το Button

"OnLine ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

για να σας υποβάλλουμε την συμφέρουσα τεχνική - οικονομική προσφορά μας.

Θερμοπρόσοψη, θερμοκάλυψη, θερμοκελύφωση κτιρίων και κατοικιών (1).jpg
Ποιό είναι το κόστος συντήρησης της εξωτερικής θερμομόνωσης - θερμοπρόσοψης;.png
bottom of page