top of page

MT CONSTRUCTIONS - ΜΟΝΩΣΗ, ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μόνωση ταρατσών και δωμάτων σε κατοικίες (3).jpg

Μόνωση ταρατσών και δωμάτων σε κατοικίες και πολυκατοικίες

Όλες οι ταράτσες και τα δώματα των κτιρίων στην Ελλάδα έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε μόνωση και στεγανοποίηση, αφού οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται διαρκώς και εναλλάσσονται μεταξύ έντονης ηλιοφάνειας, υγρασίας, χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού. Αυτές οι περιβαλλοντικές συνθήκες καταπονούν τα δομικά υλικά δημιουργώντας συστολο-διαστολές των επιφανειών στις ταράτσες, προκαλώντας αποσαθρώσεις, σκασίματα και ρηγματώσεις με συνέπεια την εισχώρηση και απορρόφηση της υγρασίας από την πλάκα και τους τοίχους, καθώς και την απώλεια ή την αύξηση της  θερμοκρασίας των εσωτερικών χώρων.

Μεγάλες και εξειδικευμένες εταιρείες διαθέτουν σήμερα στην αγορά μία μεγάλη γκάμα από σύγχρονα μονωτικά υλικά, που εφαρμόζονται στις ταράτσες και στα δώματα με στόχο την υγρομόνωση και την στεγανοποίηση τους.

Όμως το κάθε υλικό έχει ειδικές προδιαγραφές και προορίζεται για συγκεκριμένες χρήσεις.

Δεν είναι όλα τα μονωτικά υλικά για όλες τις περιπτώσεις.

Μόνωση ταρατσών και δωμάτων σε κατοικίες (2).jpg

Συχνά πυκνά βλέπουμε αστοχίες σε μονωτικές εργασίες που οδηγούν στην μη αντιμετώπιση των προβλημάτων ή ακόμη και στην επιδείνωση τους.

Στην MT Constructions, είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι και γνώστες των νέων τεχνολογιών ώστε να επιλέγουμε και να εφαρμόζουμε κατά περίπτωση, την κατάλληλη μονωτική μέθοδο. Προσφέρουμε μονώσεις ταρατσών με την μεγαλύτερη εγγύηση, που αντέχουν στον χρόνο και με το λιγότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη.

Οι μονώσεις που υλοποιούμε βασίζονται σε επαλειφόμενα ελαστομερή, υπερανθεκτικά υλικά που δημιουργούν μία ενιαία, λευκή μεμβράνη προστασίας χωρίς αρμούς και ενώσεις και με άριστη πρόσφυση σε κάθε δομική επιφάνεια. Καλύπτουν τις μικρορωγμές, παρέχουν ισχυρή υγρομόνωση - στεγανοποίηση και προστατεύουν τις επιφάνειες και τον οπλισμό του σκυροδέματος.  Οι μονώσεις που εφαρμόζουμε είναι επιτυχώς δοκιμασμένες στην καταπόνηση από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και αντέχουν στην UV ακτινοβολία.
Παράλληλα παρέχουν μία αδιαπέραστη στεγανοποιητική επίστρωση, ακόμα και σε λιμνάζοντα ύδατα στην επιφάνεια μιας ταράτσας. Ταυτόχρονα αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία και αποτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας, βελτιώνοντας την θερμική ισορροπία των εσωτερικών χώρων.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την μόνωση των ταρατσών, περιλαμβάνουν:

 • Ινοπλισμένα επαλειφόμενα στεγανωτικά κονιάματα,

 • Ακρυλικά ελαστομερή στεγανωτικά γαλακτώματα ενός ή δύο συστατικών,

 • Χαμηλού ιξώδους πολυουρεθανικές ελαστομερείς μεμβράνες, 

 • Στεγανωτικά ταρατσών με βάση την πολυουρία, κ.α.

Στις μέρες μας η τεχνολογική εξέλιξη οδήγησε σε νέες καινοτομίες και λύσεις στις μονώσεις των ταρατσών και των δωμάτων.

Η MT Constructions σας προσφέρει όλες τις εξειδικευμένες τεχνικές που χρειάζεστε, για την μόνωση σας, με υψηλή ποιότητα, τεχνογνωσία, ταχύτητα και οικονομία.

Η MT Constructions αποτελεί την Νο 1 επιλογή για την μόνωση της ταράτσας.

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • TikTok

MT CONSTRUCTIONS 

 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Καλέστε μας για αυτοψία του έργου ή του χώρου σας από τον επικεφαλή τεχνικό μας, ώστε να αξιολογήσουμε την δομική, λειτουργική και αισθητική του ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις που θα ξεχωρίζουν για το σχεδιαστικό τους ύφος, τα δομικά τους πλεονεκτήματα και την πρωτοποριακή τους αισθητική.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Καλέστε μας στο

698 093 2731

ή κλικάρετε το Button

"OnLine ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

για να σας υποβάλλουμε την συμφέρουσα τεχνική - οικονομική προσφορά μας.

Μόνωση ταρατσών και δωμάτων σε κατοικίες (3).jpg
bottom of page